شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

انتخابات مجلس نهم اولین انتخابات پس از انتخابات رياست جمهوري 1388 است و از طرفی درآستانه این انتخابات 110 شبكه ماهواره اي فارسي زبان مشغول به توليد برنامه های اغواگرایانه و ضد ارزشی جهت دوری گزیدن مردم از انتخابات هستند.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، فاطمه رهبر طی سخنانی در نشست"بصيرت در انتخاب مجلس نهم" که در مدرسه علميه خواهران الغدير تهران برگزار شد، تصریح کرد: همه ما مکلّف به حضو پرشور در این انتخابات هستیم زیرا  کشور ما در حال حاضر در شرایط حساسی بسر می برد و تمام چشم ها به نتیجه این انتخابات و میزان مشارکت مردم در آن دوخته شده است.

وی با اشاره به نقش تاثير گذار طلاب حوزه های علمیه به عنوان نخبگان ديني جامعه در سراسر كشور ابراز داشت: همه گروهها و جناح های حاضر در مجلس در مرحله اول باید اصل برگزاري انتخابات و حضور حداکثری را مدّ نظر داشته باشند و در این رابطه ما از مبلغان دینی خواستار تبلیغ، روشنگری و هدایت مردم جهت حضور پورشور در این انتخابات هستیم.

این نماینده مجلس همچنین به تبیین دلایل لزوم مشاركت حداكثري مردم در این دوره از انتخابات پرداخت و گفت: باید توجه داشت که انتخابات مجلس نهم اولین انتخابات پس از انتخابات رياست جمهوري 1388 است و از طرفی درآستانه این انتخابات 110 شبكه ماهواره اي فارسي زبان مشغول به توليد برنامه های اغواگرایانه و ضد ارزشی جهت دوری گزیدن مردم از انتخابات هستند.

وی اضافه کرد: اهميت ديگر شركت در اين انتخابات به لحاظ نگرش داخلی فراهم نمودن زمینه انزوای جريان فتنه می باشد و همچنین در نگاه بين المللي پاسخي دندان شكن به دشمناني است كه تحرکات ناشی از بيداري هاي اسلامي در سرتا سر دنيا را تنها جنبش هايي براي دفاع از حقوق مدني دانسته و آن را حرکتی غیر اسلامي تلقی می کنند.

رهبر در ادامه با بیان اینکه دشمنان این نظام مقدس از هر اهرم فشاری جهت ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده می کنند ، خاطرنشان کرد: تئوري جدید دشمنان نظام اسلامي در مرحله اول افزايش ترورهاي ناجوانمردانه است كه از دانشمندان هسته اي شروع شده و در ادامه به تهديد ها و تحريم ها ی بین المللی ختم می شود، زیرا اجراي تحريم ها در اين برهه زماني در راستای ايجاد فشار،  افزايش سختي معيشت و تشدید نارضايتي در بين مردم است.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش ضمن اشاره به دستاوردهای 30 ساله انقلاب اسلامی بیان داشت: اگرامروز میهن عزیز ما در زمينه هاي مختلف پزشكي، صنعتي، فناوري هسته اي، فناوري اطلاعات و پیشرفت درفضای سایبری و غيره حرف اول را در منطقه خاورمیانه می زند، همه به برکت انقلاب اسلامی و پرورش دانشمندان جوان این مرز و بوم می باشد که تاکنون در راستاي تحقق سند چشم انداز 20 ساله گامهای مثبتی را  برداشته اند.

وي با بيان اينكه توجه به خواسته ها و نیازهای مردم باید در راس برنامه های نمایندگان مجلس و دولتمردان قرار گیرد،خاطرنشان کرد: هم اکنون که شاهد فروپاشي كشورهاي اروپايي، اعلام ورشكستگي اقتصادي يونان، استعفاي رئيس جمهور آلمان و از اين قبيل رويدادها هستيم باید عبرت بگیریم زیرا همه اين رخدادها به دليل دوري از خواسته هاي مردم و توجه به اقليت يك درصدي سرمايه دار است كه نابساماني هاي اقتصادي و اجتماعي را به دنبال خواهد داشت.

نماينده تهران در مجلس افزود: ما چهار سال قبل بنابر سخن برخي از اقتصاددانان گفتيم كه تا 10 الي 15 سال ديگر در جهان بحران نفت بوجود خواهد آمد، اما اكنون با توجه به جنبش هاي اخير احتمال مي رود كه تا سال 2016 همان اتفاقي كه امام خميني(ره) درباره فروپاشی شوروي سابق پيش بيني كرده بود در رابطه با آمريكا نیز رخ دهد.

وي با اشاره به مجلس ششم و اعتراض 127 نفر از رد صلاحيت شدگان و خروج از حاكميت قانون و قرارگرفتن در جهت مخالفت با شوراي نگهبان گفت: بايد افرادی وارد مجلس شوند سينه خود را سپر رهبري و ولايت فقيه قرار دهند نه كساني كه به سبب حفظ مصالح و منافع خود درصدد ضربه زدن به اركان نظام اسلامي برمی آيند.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: همانطور كه مقام معظم رهبري در نماز عيد فطر امسال بيان كردند در كشور ما انتخابات تا حدودي چالش برانگيز است و بايد مراقب بود تا اين چالش به امنيت كشور صدمه نزند.

وي با اشاره به اين كه يكسال از شروع برنامه پنجم توسعه مي گذرد ، افزود: از مهمترين كارهای صورت گرفته در این دوره اصل هدفمند كردن يارانه ها بوده كه بايد در طي پنج سال برنامه پنجم بطور پلكاني اجرا مي شد. و همچنين در طي اين مدت 40 مصوبه براي بانوان ايراني داشتيم؛ از آن جمله می توان به افزايش سهم الارث خانم ها از شوهر با  اشاره نمود که با تاييد رهبري معظم انجام گرفت.

رهبر در خاتمه اظهار داشت: از ديگر مصوبات مجلس هشتم تغيير قانون كار بود كه در اين راستا اكنون زن و مرد بيمه شخص ثالث داراي ديه كامل هستند و همچنين ماده 230 برنامه جامع توسعه عمومي زنان و خانواده را تصويب كرديم و ماده 217 قانون كه بحث سند امنيت زنان و كودكان را در عرصه اجتماعي مطرح مي كرد را با نظارت مقام معظم رهبري به تصويب رسانديم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha